vidaXL Knižnica sivý dub sonoma 155x24x160 cm [815361]

SKU
565565
63,00 € 52,50 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Štýlová knižnica s elegantným a klasickým dizajnom bude dokonalým dekoratívnym, ale aj praktickým doplnkom vášho domova. Pevný materiál: Spracované drevo je mimoriadne kvalitné s hladkým povrchom a vyznačuje sa pevnosťou, stabilitou a odolnosťou proti vlhkosti.

Táto štýlová knižnica s elegantným a klasickým dizajnom bude dokonalým dekoratívnym, ale aj praktickým doplnkom vášho domova.

Pevný materiál

Spracované drevo je mimoriadne kvalitné s hladkým povrchom a vyznačuje sa pevnosťou, stabilitou a odolnosťou proti vlhkosti.

Dostatok úložného priestoru

Knižnica je navrhnutá so 6 dvierkami a ponúka dostatok úložného priestoru pre vaše časopisy, knihy, DVD, multimediálne zariadenia a iné dekoratívne predmety, ktoré budú dobre zorganizované a na dosah ruky.

Jednoduché čistenie

Táto knižnica sa ľahko čistí vlhkou handričkou.

Varovanie

Aby nedošlo k prevráteniu, je potrebné výrobok používať spolu s príslušenstvom na upevnenie k stene, ktoré sa nachádza v balení.

Poznámka

Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, obráťte sa na odborníka. Pozorne si prečítajte každý krok návodu a postupujte podľa týchto krokov.

Vlastnosti

Farba: Sivý dub sonoma
Materiál: Kompozitné drevo
Rozmery: 155 x 24 x 160 cm (Š x H x V)

Doplňujúce informácie

Výrobok je potrebné poskladať.

Farbašedá
VýrobcavidaXL
EAN8720286954102
Produktové číslo výrobcu815361