vidaXL Knižnica/komoda, biela 66x30x97,8 cm, drevotrieska [800342]

SKU
523406
52,70 € 43,92 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Knižnica s úhľadným, klasickým dizajnom predstavuje nielen ozdobný, ale aj praktický doplnok do interiéru. Skrinka je vyrobená z drevotriesky, vďaka čomu je pevná, trvácna a má dlhú životnosť.

Knižnica s úhľadným, klasickým dizajnom predstavuje nielen ozdobný, ale aj praktický doplnok do interiéru.

Skrinka je vyrobená z drevotriesky, vďaka čomu je pevná, trvácna a má dlhú životnosť. Knižnica so 6 priehradkami ponúka množstvo priestoru na prehľadné odkladanie časopisov, kníh, DVD a multimediálnych zariadení, ktoré tak budete mať vždy poruke. Táto všestranná knižnica sa navyše dá postaviť aj do vodorovnej polohy ako komoda, a tak predstavuje perfektný doplnok do domácnosti. Regál na knihy sa dá ľahko očistiť navlhčenou handričkou. Knižnicu jednoducho zostavíte pomocou montážneho príslušenstva, ktoré je súčasťou balenia.

Vlastnosti

Farba: Biela
Materiál: Drevotrieska
Rozmery: 66 x 30 x 97,8 cm (Š x H x V)
Upozornenie: Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, vyhľadajte odbornú pomoc. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu.

Doplňujúce informácie

So 6 priehradkami. Dá sa postaviť aj do vodorovnej polohy ako komoda.

Upozornenie

Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, vyhľadajte odbornú pomoc. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu.

Farbabiela
VýrobcavidaXL
EAN8719883675039
Produktové číslo výrobcu800342