vidaXL Knižnica, čierna 90x30x90 cm, drevotrieska [802931]

SKU
534661
72,40 € 60,33 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Vďaka tejto štýlovej knižnici s veľkým úložným priestorom budete mať v izbe vždy dokonalý poriadok!Skrinka je vyrobená z kvalitnej drevotriesky, vďaka čomu je skutočne pevná, trvácna a má dlhú životnosť. Knižnica pozostáva z 9 priečinkov, pričom 5 z nich má dvierka.

Vďaka tejto štýlovej knižnici s veľkým úložným priestorom budete mať v izbe vždy dokonalý poriadok!Skrinka je vyrobená z kvalitnej drevotriesky, vďaka čomu je skutočne pevná, trvácna a má dlhú životnosť.

Knižnica pozostáva z 9 priečinkov, pričom 5 z nich má dvierka. Priečinky ponúkajú množstvo priestoru na prehľadné odkladanie časopisov, kníh, DVD, multimediálnych zariadení či rôznych dekoratívnych predmetov, ktoré tak budete mať vždy poruke. Knižnica sa dá ľahko očistiť navlhčenou handričkou. Knižnica sa jednoducho montuje.

Vlastnosti

Farba: Čierna
Materiál: Drevotrieska
Rozmery: 90 x 30 x 90 cm (Š x H x V)
VAROVANIE: Aby nedošlo k prevráteniu, je potrebné výrobok používať spolu s príslušenstvom na upevnenie k stene, ktoré sa nachádza v balení.
Upozornenie: Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, vyhľadajte odbornú pomoc. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu.

Doplňujúce informácie

S 9 štvorcovými priečinkami (5 priečinkov s dvierkami).

VAROVANIE

Aby nedošlo k prevráteniu, je potrebné výrobok používať spolu s príslušenstvom na upevnenie k stene, ktoré sa nachádza v balení.

Upozornenie

Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, vyhľadajte odbornú pomoc. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu.

Farbačierna
VýrobcavidaXL
EAN8720286017258
Produktové číslo výrobcu802931