vidaXL Knižnica biela 36x30x171 cm drevotrieska [802867]

SKU
522230
63,10 € 52,58 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Knižnica má moderný, štýlový a minimalistický dizajn, a preto sa bude hodiť takmer do každého interiéru. Dá sa dokonale zladiť so zariadením vašej domácnosti a vášmu príbytku dodá moderný vzhľad. Táto skrinka je vyrobená z drevotriesky, vďaka čomu je stabilná a odolná.

Knižnica má moderný, štýlový a minimalistický dizajn, a preto sa bude hodiť takmer do každého interiéru.

Dá sa dokonale zladiť so zariadením vašej domácnosti a vášmu príbytku dodá moderný vzhľad. Táto skrinka je vyrobená z drevotriesky, vďaka čomu je stabilná a odolná. Knižnica navrhnutá so 4 policami a 2 zásuvkami ponúka dostatok úložného priestoru pre uloženie časopisov a kníh na dosah. Okrem toho sa ľahko čistí vlhkou handričkou. Knižnica sa jednoducho montuje.

Vlastnosti

Farba: Biela
Materiál: Drevotrieska
Rozmery: 36 x 30 x 171 cm (Š x H x V)
VAROVANIE: Aby sa predišlo prevráteniu, tento výrobok sa musí používať s dodaným príslušenstvom na pripevnenie na stenu.
Upozornenie: Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, vyhľadajte odbornú pomoc. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu.

Doplňujúce informácie

So 4 otvorenými policami a 2 zásuvkami. Výrobok je potrebné poskladať.

VAROVANIE

Aby sa predišlo prevráteniu, tento výrobok sa musí používať s dodaným príslušenstvom na pripevnenie na stenu.

Upozornenie

Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, vyhľadajte odbornú pomoc. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu.

Farbabiela
VýrobcavidaXL
EAN8720286016619
Produktové číslo výrobcu802867