vidaXL Knižnica betónovo-sivá 100x24x63 cm drevotrieska [809174]

SKU
546670
37,30 € 31,08 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Skrinka na knihy má elegantný a jedinečný dizajn, vďaka čomu bude atraktívnym a praktickým doplnkom vo vašom interiéri. Konštrukcia tejto police na knihy je pevná a odolná, čo zaručí dlhé roky jej používania.

Táto skrinka na knihy má elegantný a jedinečný dizajn, vďaka čomu bude atraktívnym a praktickým doplnkom vo vašom interiéri.

Konštrukcia tejto police na knihy je pevná a odolná, čo zaručí dlhé roky jej používania. S otvorenou priehradkou na každej strane má tento stojan na knihy 2 police, ktoré ponúkajú dostatok úložného priestoru na odloženie časopisov, kníh, DVD, multimediálnych zariadení a iných dekoratívnych predmetov. Veci budú dobre organizované a na dosah ruky. Dokonale sa bude hodiť do vášho domova a dodá mu moderný štýl.

Vlastnosti

Farba: Betónovo sivá
Materiál: Drevotrieska
Rozmery: 100 x 24 x 63 cm (Š x H x V)
UPOZORNENIE: Aby nedošlo k prevráteniu, je potrebné výrobok používať spolu s príslušenstvom na upevnenie k stene, ktoré sa nachádza v balení

Doplňujúce informácie

Výrobok je potrebné poskladať.

UPOZORNENIE

Aby nedošlo k prevráteniu, je potrebné výrobok používať spolu s príslušenstvom na upevnenie k stene, ktoré sa nachádza v balení

Farbašedá
VýrobcavidaXL
EAN8720286651308
Produktové číslo výrobcu809174