vidaXL 4-poschodová knižnica betónová sivá 40x24x142 cm drevotrieska [800841]

SKU
523136
45,80 € 38,17 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Knižnica má moderný, štýlový a minimalistický dizajn, a preto sa bude hodiť takmer do každého interiéru. Dá sa dokonale zladiť so zariadením vašej domácnosti a vášmu príbytku dodá moderný vzhľad. Je vyrobená z kvalitnej drevotriesky, a je stabilná a odolná.

Knižnica má moderný, štýlový a minimalistický dizajn, a preto sa bude hodiť takmer do každého interiéru.

Dá sa dokonale zladiť so zariadením vašej domácnosti a vášmu príbytku dodá moderný vzhľad. Je vyrobená z kvalitnej drevotriesky, a je stabilná a odolná. Táto vysoká skrinka na knihy má 4 priestranné police, ktoré vám poskytujú dostatok priestoru na ukladanie a vystavenie všetkých obľúbených položiek, ako sú zberateľské predmety, knihy, drobnosti, zarámované fotografie atď. Knižnica sa jednoducho montuje.

Vlastnosti

Farba: Betónovo sivá
Materiál: Drevotrieska
Rozmery: 40 x 24 x 142 cm (Š x H x V)
Upozornenie: Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, vyhľadajte odbornú pomoc. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu.

Doplňujúce informácie

So 4 otvorenými policami. Jednoducho sa čistí a udržiava.

Upozornenie

Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, vyhľadajte odbornú pomoc. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu.

Farbašedá
VýrobcavidaXL
EAN8719883787459
Produktové číslo výrobcu800841