vidaXL Klietka pre škrečka červená 57x33x26 cm polypropylén

SKU
578418
33,30 € 27,75 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Klietka pre škrečka ponúka bezpečné miesto pre spánok a zábavu vášho domáceho maznáčika! S pribaleným príslušenstvom sa zvieratko určite nebude nudiť. Odolný materiál: Polypropylén (PP) je obľúbený plast, ktorý je zároveň jedným z najpoužívanejších materiálov v exteriérovom nábytku.

Táto klietka pre škrečka ponúka bezpečné miesto pre spánok a zábavu vášho domáceho maznáčika! S pribaleným príslušenstvom sa zvieratko určite nebude nudiť.

Odolný materiál

Polypropylén (PP) je obľúbený plast, ktorý je zároveň jedným z najpoužívanejších materiálov v exteriérovom nábytku. Je ľahký, pevný a odolný voči nárazom.

Dvojpodlažná konštrukcia

Dvojpodlažný dizajn zabezpečuje rôzne potreby pre každodenné aktivity vášho domáceho maznáčika. Základňa môže byť naplnená pieskom alebo inou podstielkou, ktorá je ideálna na kopanie, schovávanie a stavbu hniezd. Váš miláčik sa môže jednoducho presúvať hore a dole pomocou rebríku.

Veľa príslušenstva

Táto klietka pre myš sa dodáva s miskou na jedlo, bežiacim kolieskom, fľašou na pitie, rebríkom a podnosom. Všetky tieto doplnky robia z domčeka pre hlodavcov ideálne miesto pre život a zábavu vášho domáceho maznáčika.

Odnímateľné časti

Horná časť a základňa sú odnímateľné, čo uľahčuje ich čistenie.

Vlastnosti

Farba: Červená
Materiál: Polypropylén (PP)
Rozmery: 57 x 33 x 26 cm (D x Š x V)
Priemer zadného kolesa: 16 cm

V balení sa nachádza

1 x Klietka
1 x Miska na jedlo
1 x Bežecké koleso
1 x Fľaša na vodu
1 x Schodíky
1 x Podnos

Farbačervená
VýrobcavidaXL
EAN8720845817893
Produktové číslo výrobcu172218