vidaXL Kancelárska skrinka betónovo-sivá 60x32x190 cm drevotrieska [800301]

SKU
528856
98,30 € 81,92 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Objavte svoju vášeň k elegantným dizajnom pomocou našej čistej minimalistickej kancelárskej skrinky! Bude to skvelá voľba pre triedenie a ukladanie šanónov, ale aj iných kancelárskych potrieb. Skrinka na šanóny je vybavená 5 policami s dvoma dvierkami a umožňuje vám prehľadne usporiadať súbory do rôznych kategórií.

Objavte svoju vášeň k elegantným dizajnom pomocou našej čistej minimalistickej kancelárskej skrinky! Bude to skvelá voľba pre triedenie a ukladanie šanónov, ale aj iných kancelárskych potrieb.

Skrinka na šanóny je vybavená 5 policami s dvoma dvierkami a umožňuje vám prehľadne usporiadať súbory do rôznych kategórií. Úložná skrinka je vyrobená z pevnej dosky a je mimoriadne pevná a odolná. Skladovacia skrinka sa jednoducho montuje.

Vlastnosti

Farba: Betónovo sivá
Materiál: Drevotrieska
Rozmery: 60 x 32 x 190 cm (Š x H x V)
UPOZORNENIE: Aby nedošlo k prevráteniu, je potrebné výrobok používať spolu s príslušenstvom na upevnenie k stene, ktoré sa nachádza v balení
Upozornenie: Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, vyhľadajte odbornú pomoc. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu.

Doplňujúce informácie

2 dvierka s 2 rúčkami. S 5 policami.

Upozornenie

Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, vyhľadajte odbornú pomoc. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu.

Farbašedá
VýrobcavidaXL
EAN8719883674629
Produktové číslo výrobcu800301