vidaXL Jedálenský stolík biely 80x80x75 cm drevotrieska [800252]

SKU
521820
57,95 € 48,29 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Prineste do svojho jedálenského priestoru čistý minimalistický štýl pomocou tohto jedinečného jedálenského stola!Jednoduchá elegancia tohto jedálenského stola ozvláštni každodenné večere. Tento jedálenský stôl je vyrobený z masívnej dosky so širokou štvorcovou základňou a je mimoriadne stabilný a odolný.

Prineste do svojho jedálenského priestoru čistý minimalistický štýl pomocou tohto jedinečného jedálenského stola!Jednoduchá elegancia tohto jedálenského stola ozvláštni každodenné večere.

Tento jedálenský stôl je vyrobený z masívnej dosky so širokou štvorcovou základňou a je mimoriadne stabilný a odolný. Či už pozývate hostí na víkendovú rodinnú večeru, alebo na susedov na návštevu, tento krásny jedálenský stôl sa vám bude hodiť. Jedálenský stôl sa okrem toho veľmi ľahko čistí pomocou vlhkej handričky.

Vlastnosti

Farba: Biela
Materiál: Drevotrieska
Rozmery: 80 x 80 x 75 cm (D x Š x V)
Upozornenie: Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, vyhľadajte odbornú pomoc. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu.

Doplňujúce informácie

Dá sa ľahko očistiť vlhkou handričkou.

Upozornenie

Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, vyhľadajte odbornú pomoc. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu.

Farbabiela
VýrobcavidaXL
EAN8719883674131
Produktové číslo výrobcu800252