vidaXL Jedálenský stôl 180x90x76 cm masívne akáciové drevo [286472]

SKU
528272
311,15 € 259,29 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Z tohto jedálenského stola vyžaruje priemyselný nádych a bude jedinečným doplnkom do kuchyne alebo jedálenskej miestnosti. Tento jedálenský stôl je vyrobený z masívneho akáciového dreva, tropického tvrdého dreva, ktoré je známe pre svoju pevnosť a bohatú štruktúru.

Z tohto jedálenského stola vyžaruje priemyselný nádych a bude jedinečným doplnkom do kuchyne alebo jedálenskej miestnosti.

Tento jedálenský stôl je vyrobený z masívneho akáciového dreva, tropického tvrdého dreva, ktoré je známe pre svoju pevnosť a bohatú štruktúru. Tvar a hrany stolovej dosky sú zámerne spracované tak, aby bol pôvodný charakter a prirodzený dojem stromu prenesený do vášho interiéru. Každý krok procesu výroby sa vykonáva s najväčšou starostlivosťou, či už ide o leštenie, natieranie alebo lakovanie. Oceľové nohy dotvárajú priemyselný vzhľad a prispievajú k robustnej konštrukcii. Jedálenský stôl sa jednoducho montuje.

Dôležitá poznámka

Farba dreva sa u jednotlivých kusov môže líšiť a preto je každý z našich jedálenských stolov jedinečný; dodanie jednotlivých kusov je náhodné.

Vlastnosti

Farba nohy: Čierna
Materiál: Akáciový masív, oceľ s práškovou povrchovou úpravou
Rozmery: 180 x 90 x 76 cm (D x Š x V)

Doplňujúce informácie

Stolová doska má originálne tvary a hrany dreva. Leštený; natieraný a lakovaný povrch. Výrobok je potrebné poskladať.

Farbahnedá
VýrobcavidaXL
EAN8719883802800
Produktové číslo výrobcu286472