vidaXL Jedálenský stôl 140x70x76 cm akáciový a mangovníkový masív [323548]

SKU
558492
214,10 € 178,42 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Drevený jedálenský stôl má priemyselné prevedenie a vytvorí krásny doplnok vo vašej kuchyni a jedálni. Tento jedálenský stôl je ručne vyrobený z masívneho akáciového a mangovníkového dreva, a je veľmi stabilný a odolný.

Tento drevený jedálenský stôl má priemyselné prevedenie a vytvorí krásny doplnok vo vašej kuchyni a jedálni.

Tento jedálenský stôl je ručne vyrobený z masívneho akáciového a mangovníkového dreva, a je veľmi stabilný a odolný. Mangovníkové drevo je tvrdé drevo s bohatou štruktúrou a akáciové drevo je tiež tropické tvrdé drevo, ktoré je odolné voči poveternostným vplyvom. Každý krok procesu výroby sa vykonáva s najväčšou starostlivosťou, či už ide o leštenie, natieranie alebo lakovanie. Čierne oceľové nohy s práškovým povrchom poskytujú dodatočnú stabilitu. Robustná stolová doska má tvar šípu a mozaiky, vďaka čomu vytvorí špeciálny doplnok vo vašom interiéri. Môže sa tiež použiť na umiestnenie nápojov alebo občerstvenia.

Dôležitá poznámka

Farba a textúra jednotlivých výrobkov sa môže líšiť, a preto je každý kus jedinečný; dodanie jednotlivých kusov je náhodné.

Vlastnosti

Materiál: Masívne akáciové a mangovníkové drevo s prírodnou povrchovou úpravou, oceľ s čiernou práškovanou povrchovou úpravou
Rozmery: 140 x 70 x 76 cm (D x Š x V)

Doplňujúce informácie

Výrobok je potrebné poskladať.

Farbahnedá
VýrobcavidaXL
EAN8720286068144
Produktové číslo výrobcu323548