vidaXL Dvojité záhradné ležadlo so strieškou textilén sivohnedé a krémové [310549]

SKU
541045
187,15 € 155,96 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Dvojité ležadlo je vynikajúcou voľbou, či už si chcete odpočinúť sami alebo relaxovať vo dvojici. Je vhodné do exteriéru. Toto hojdacie lehátko je vybavené robustným oceľovým rámom, ktorý prináša super stabilitu a zaisťuje dlhú životnosť.

Toto dvojité ležadlo je vynikajúcou voľbou, či už si chcete odpočinúť sami alebo relaxovať vo dvojici.

Je vhodné do exteriéru. Toto hojdacie lehátko je vybavené robustným oceľovým rámom, ktorý prináša super stabilitu a zaisťuje dlhú životnosť. Lôžko je vyrobené zo silnej a priedušnej textilénovej látky, ktorá poskytuje najvyššie pohodlie počas oddychu. Pribalené dva malé vankúše pohodlie ešte zvyšujú. Strieška vás navyše ochráni pred škodlivými UV lúčmi.

Poznámka

Aby ste predĺžili životnosť vášho vonkajšieho nábytku, odporúčame vám nábytok pravidelne čistiť a nenechávať ho zbytočne vonku bez žiadnej ochrany.

Čistenie: Použite jemný mydlový roztokSkladovanie

Ak je to možné, skladujte nábytok na chladnom a suchom mieste v interiéri. Ak budete výrobok skladovať vonku, zakryte ho vodovzdorným obalom. Po daždi alebo snežení utrite z povrchov prebytočnú vodu alebo sneh. Zabezpečte dostatočné prúdenie vzduchu, aby nábytok nepoškodila vlhkosť.

Vlastnosti

Farba: Sivohnedá a krémová
Materiál: Textilén, oceľ
Rozmery: 139 x 180 x 170 cm (Š x H x V)

Doplňujúce informácie

S dvoma vankúšmi. Výrobok je potrebné poskladať.

Farbahnedá
VýrobcavidaXL
EAN8720286087022
Produktové číslo výrobcu310549