vidaXL Stredová pohovka 1 ks s podložkami, polyratan, sivá [46795]

SKU
524032
62,35 € 51,96 €
skladem, ihned k odeslání (2 ks)
Ratanová stredová sedačka kombinuje štýl a funkčnosť, a je navrhnutá na vonkajšie používanie vonku po celý rok. Stolička bez opierok na ruky je vyrobená z vodovzdorného PE ratanu, ktorý je odolný voči poveternostným vplyvom, takže sa ľahko čistí, je odolná a vhodná na každodenné používanie.

Táto ratanová stredová sedačka kombinuje štýl a funkčnosť, a je navrhnutá na vonkajšie používanie vonku po celý rok.

Stolička bez opierok na ruky je vyrobená z vodovzdorného PE ratanu, ktorý je odolný voči poveternostným vplyvom, takže sa ľahko čistí, je odolná a vhodná na každodenné používanie. Sedadlo má pevný oceľový rám s práškovou povchovou úpravou, ktorý je skutočne trvácny. Sedačka je okrem toho ľahká a modulárna, takže sa dá ľubovoľne presúvať, aby zapadla do akýchkoľvek priestorov. Hrubé odnímateľné podložky vám poskytnú optimálne pohodlie. Môžete ju skombinovať s ďalšími rohovými sedačkami či podnožkami, ktoré nájdete v rozbaľovacom menu, a vytvoriť si tak záhradné sedenie podľa svojich predstáv! V posledných 9 obrázkoch nájdete príklady možných kombinácií. Balenie obsahuje 1 stredovú sedačku, 1 podsedák a 1 vankúš za chrbát.

Poznámka

Počas dažďa, snehu a mrazu odporúčame sedačku zakrývať.

Vlastnosti

Farba: Sivá a tmavosivá
Rozmery: 70 x 70 x 52,5 cm (D x Š x V)
Materiál: PE ratan + oceľový rám s práškovou povrchovou úpravou
Materiál podložky: 100% polyester
Hrúbka podložky: 6 cm

Doplňujúce informácie

Možno usporiadať do rôznych konfigurácií podľa vašich potrieb a priestoru. 1 x Stredová pohovka. 1 x Podložka na sedadlo. 1 x Podložka na operadlo.

Farbašedá
VýrobcavidaXL
EAN8719883725147
Produktové číslo výrobcu46795