vidaXL Vysoká detská jedálenská stolička modrá a sivá [10187]

SKU
528525
98,40 € 82,00 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Spojte zábavu a jedlo pomocou tejto skladacej jedálenskej stoličky pre deti! Je vyrobená z oceľového rámu a pevného plastu pre dlhú životnosť a pevnosť, čo vášmu dieťaťu poskytne veľkú podporu. Polstrovaná sedačka s mäkkým čalúnením a 5-bodovým postrojom zaisťuje väčšie pohodlie a bezpečnosť počas jedla.

Spojte zábavu a jedlo pomocou tejto skladacej jedálenskej stoličky pre deti! Je vyrobená z oceľového rámu a pevného plastu pre dlhú životnosť a pevnosť, čo vášmu dieťaťu poskytne veľkú podporu.

Polstrovaná sedačka s mäkkým čalúnením a 5-bodovým postrojom zaisťuje väčšie pohodlie a bezpečnosť počas jedla. Táto vysoká stolička sa dá sklopiť do 3 polôh a poskytne tak dieťaťu pohodlný priestor. Nastaviteľné opierky nôh a nastaviteľná výška tiež poskytujú dodatočné pohodlie počas sedenia. Podnos na potraviny je odnímateľný pre ľahké čistenie. Na spodnej časti má odkladací kôš na uchovávanie detských potrieb, ako sú detské hračky, plienky, vreckovky atď. Okrem toho, vďaka zadným kolieskam môžete stoličku veľmi ľahko premiestňovať. Dá sa nastaviť v priebehu niekoľkých sekúnd a má nastaviteľnú opierku pre malé nožičky. Vďaka kompaktnému dizajnu sa dá táto vysoká stolička rýchlo sklopiť, aby bola uskladnená mimo dohľad, alebo aby sa mohla ľahko na cestách zbaliť do auta.

Vlastnosti

Farba: Modrá a sivá
Materiál: Oceľová rúrka + plast + tkanina
Rozmery: 49 x 82 x 107 cm (Š x H x V)
Tkanina: Polyester: 100%

Doplňujúce informácie

Operadlo nastaviteľné do 3 polôh. Výška nastaviteľná do 3 polôh a opierka nôh nastaviteľná do 2 polôh. 5-bodový bezpečnostný popruh. Odnímateľná opierka na nohy. 2 zadné kolesá pre ľahký pohyb. Ľahko sa dá zložiť pre uskladnenie a prepravu. Vhodné pre deti, ktoré dokážu sedieť bez pomoci, vo veku od 6 do 36 mesiacov alebo s hmotnosťou do 15 kg..

Farbamodrá
VýrobcavidaXL
EAN8719883705989
Produktové číslo výrobcu10187