vidaXL Bistro stôl betónovo-sivý 60x60x75 cm drevotrieska [802106]

SKU
552555
37,70 € 31,42 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Bistro stôl sa vyznačuje základným, ale štýlovým vzhľadom a je pútavým doplnkom vášho interiéru. Môže byť tiež použitý ako jedálenský stôl. Vďaka elegantnému dizajnu vysokého stola sa satne nadčasovým doplnkom vášho obytného priestoru.

Tento bistro stôl sa vyznačuje základným, ale štýlovým vzhľadom a je pútavým doplnkom vášho interiéru.

Môže byť tiež použitý ako jedálenský stôl. Vďaka elegantnému dizajnu vysokého stola sa satne nadčasovým doplnkom vášho obytného priestoru. Vďaka konštrukcii z drevotriesky je barový stôl veľmi odolný, stabilný a ľahko sa čistí. Montáž bistro stola je jednoduchá.

Vlastnosti

Farba: Betónovo sivá
Materiál: Drevotrieska
Rozmery: 60 x 60 x 75 cm (D x Š x V)
Upozornenie: Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, vyhľadajte odbornú pomoc. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu.

Doplňujúce informácie

Jednoducho sa čistí. Výrobok je potrebné poskladať.

Upozornenie

Skrutky a hmoždinky do stien nie sú súčasťou balenia. Vyhľadajte a použite skrutky a hmoždinky vhodné do vašej steny. Ak si nie ste istí, vyhľadajte odbornú pomoc. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu. Pozorne si prečítajte a dodržujte každý krok návodu.

Farbašedá
VýrobcavidaXL
EAN8719883915920
Produktové číslo výrobcu802106