vidaXL 7-dielna záhradná jedálenská súprava s podložkami polyratan čierna [3095001]

SKU
557386
490,45 € 408,71 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Záhradná jedálenská súprava stelesňuje dokonalú kombináciu štýlu a funkčnosti, a tak sa zaručene stane stredobodom vašej záhrady, balkóna či terasy. Robustný oceľový rám obalený PE ratanom odolným voči poveternostným vplyvom je odolný voči hrdzi a plesniam a poskytuje roky kvalitného odpočinku.

Táto záhradná jedálenská súprava stelesňuje dokonalú kombináciu štýlu a funkčnosti, a tak sa zaručene stane stredobodom vašej záhrady, balkóna či terasy.

Robustný oceľový rám obalený PE ratanom odolným voči poveternostným vplyvom je odolný voči hrdzi a plesniam a poskytuje roky kvalitného odpočinku. Podrúčky sú krásne zdobené masívnym akáciovým drevom s prírodnou olejovou povrchovou úpravou, ktorá prináša pocit rustikálneho šarmu. Vonkajší stôl má sklenenú dosku s jednoduchými líniami, ktorá sa ľahko čistí a je vhodná na vonkajšie použitie. Hliníkový rám zároveň zaisťuje stabilitu a pevnosť. Husto polstrované vankúše navyše poskytujú maximálne pohodlie počas sedenia. Tento terasový jedálenský set sa vďaka ľahkej konštrukcii aj ľahko prenáša.

Poznámka

Aby ste predĺžili životnosť vášho vonkajšieho nábytku, odporúčame vám nábytok pravidelne čistiť a nenechávať ho zbytočne vonku bez žiadnej ochrany.

Čistenie

Použite jemný mydlový roztok.

Skladovanie

Ak je to možné, skladujte nábytok na chladnom a suchom mieste v interiéri. Ak budete výrobok skladovať vonku, zakryte ho vodovzdorným obalom. Po daždi alebo snežení utrite z povrchov prebytočnú vodu alebo sneh. Zabezpečte dostatočné prúdenie vzduchu, aby nábytok nepoškodila vlhkosť.

V balení sa nachádza

1 x Stôl
6 x Stolička
6 x Podložka na sedadlo

Farbačierna
VýrobcavidaXL
EAN8720286829653
Produktové číslo výrobcu3095001