vidaXL 7-dielna skladacia vonkajšia jedálenská súprava tíkový masív [49001]

SKU
524599
458,50 € 382,08 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Jedálenská súprava z tíkového masívu bude skvelou voľbou pre stolovanie alebo odpočinok na záhrade alebo na terase. Je tiež ideálna pre použitie v interiéri.

Naša jedálenská súprava z tíkového masívu bude skvelou voľbou pre stolovanie alebo odpočinok na záhrade alebo na terase.

Je tiež ideálna pre použitie v interiéri. Tíkový nábytok je vyhotovený z mimoriadne trvácneho tvrdého tíkového dreva, ktoré bolo umelo vysušené v sušiarni a jeho povrch bol následne jemne obrúsený, aby získal hladký vzhľad. Tíkové drevo sa vyznačuje výnimočnou pevnosťou a odolnosťou voči poveternostným vplyvom, a tak predstavuje jeden z najvhodnejších materiálov na výrobu záhradného nábytku spomedzi všetkých ostatných druhov dreva. Ak si chcete zaobstarať záhradný nábytok, ktorý vám bude slúžiť dlhé roky, tíkové drevo je pre vás ako stvorené. Súprava skladacieho stola so stoličkami sa vám určite zíde, keď si na večeru pozvete hostí. Rozťahovací stôl vám skvele poslúži aj v kuchyni či menšej jedálni, kde môžete jeho vrchnú dosku jednoducho zložiť na polovicu. Stôl aj stoličky sa navyše dajú kompletne poskladať, aby nezaberali veľa miesta, keď sa nepoužívajú. Súpravu jedálenského nábytku je potrebné zmontovať.

Poznámka

Každý výrobok má inú textúru, a preto sú jednotlivé kusy jedinečné a môžu sa od seba mierne líšiť; dodanie jednotlivých kusov je náhodné.

Vlastnosti

Materiál: Jemne brúsené tvrdé tíkové drevo s povrchovou úpravou na báze vody
Rozmery stola (rozložený): 150 x 90 x 75 cm (D x Š x V)
Rozmery stola (úplne zložený): 150 x 14 x 75 cm (D x Š x V)
Rozmery stoličky (rozložená): 46 x 62 x 89 cm (Š x H x V)
Rozmery stoličky (zložená): 46 x 9 x 109 cm (Š x H x V)

Doplňujúce informácie

Výrobok je potrebné poskladať. 1 x Stôl. 6 x Stolička.

Farbahnedá
VýrobcavidaXL
EAN8719883824505
Produktové číslo výrobcu49001