vidaXL Barová súprava 5 ks, mangový masív [245272]

SKU
523499
320,85 € 267,37 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Drevená barová súprava predstavuje skvelý doplnok do kuchyne alebo jedálenskej miestnosti. Táto súprava pozostáva z mangového masívu a pevného oceľového rámu, a je veľmi stabilná a trvácna. Výška stola sa dá nastaviť pre čo najväčšie pohodlie. Operadlá a opierky nôh zabezpečujú komfort pri sedení.

Táto drevená barová súprava predstavuje skvelý doplnok do kuchyne alebo jedálenskej miestnosti.

Táto súprava pozostáva z mangového masívu a pevného oceľového rámu, a je veľmi stabilná a trvácna. Výška stola sa dá nastaviť pre čo najväčšie pohodlie. Operadlá a opierky nôh zabezpečujú komfort pri sedení. Oceľový rám prispieva k stabilite súpravy a zároveň umocňuje jej industriálny vzhľad. Každý krok výrobného procesu sa vykonáva s maximálnou starostlivosťou, či už je to spracovanie už použitého dreva do nového výrobku, leštenie, natieranie alebo lakovanie. Montáž je jednoduchá. V balení sa nachádza 1 barový stôl a 4 barové stoličky.

Dôležitá poznámka

Každý výrobok má inú farbu a textúru, a preto je každý kus nábytku jedinečný a trochu odlišný od ostatných; farbu nie je možné si dopredu vybrať.

Vlastnosti

Materiál: Mangový masív + oceľ s práškovou povrchovou úpravou
Rozmery stola: 75 x (76-110) cm (Priemer x V)
Rozmery stoličky: 40 x 40 x 82 cm (Š x H x V)
Výška sedadla od zeme: 76 cm

Doplňujúce informácie

Stôl s nastaviteľnou výškou. Leštený; natieraný a lakovaný povrch. Jednoduchá montáž. V balení sa nachádza 1 barový stôl a 4 barové stoličky.

Farbahnedá
VýrobcavidaXL
EAN8718475574262
Produktové číslo výrobcu245272