vidaXL 4-dielna sada na údržbu bazéna

SKU
572303
59,50 € 49,58 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Multifunkčná sada na údržbu bazéna je nevyhnutná na čistenie vášho bazéna. Táto sada na čistenie bazéna je vyrobená z odolných a antikoróznych materiálov. Vďaka veľkému bielemu vyváženému ABS vysávaču s ochranným vinylovým nárazníkom a bočnými kefami sa bazén jednoducho čistí.

Táto multifunkčná sada na údržbu bazéna je nevyhnutná na čistenie vášho bazéna.

Táto sada na čistenie bazéna je vyrobená z odolných a antikoróznych materiálov. Vďaka veľkému bielemu vyváženému ABS vysávaču s ochranným vinylovým nárazníkom a bočnými kefami sa bazén jednoducho čistí. Odnímateľné a opakovane použiteľné zberné vrecko zabezpečí čistenie aj tých najmenších nečistôt. Nastaviteľná hliníková tyč vám umožňuje meniť výšku podľa vašich potrieb. Balenie obsahuje 1 vysávač, 1 skimmer, 1 hliníkovú tyč a 1 modrú hadicu.

Vlastnosti

Materiál: ABS
Priemer hadice: 38 mm
Dĺžka hadice: 8 m

Doplňujúce informácie

S modrou hadicou. Hliníková tyč výškovo nastaviteľná od 1,2 m do 3,6 m. Veľký tvarovaný vysávač s ochranným vinylovým nárazníkom a bočnými kefami. Odstrániteľné a opakovane použiteľné vrecká na zber nečistôt a listov. Vhodná na použitie na všetky nadzemné bazény okrem bazénov s oceľovými stenami.

Zásielka obsahuje

1 x Vysávač
1 x Skimmer
1 x Hliníková tyč
1 x Modrá hadica

VýrobcavidaXL
EAN8718475719199
Produktové číslo výrobcu91739