vidaXL 3-dielna záhradná súprava so sivými podložkami borovicový masív [806681]

SKU
551932
169,40 € 141,17 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Záhradná sedacia súprava vám poskytne skvelé miesto na oddychovanie, poobedný spánok či príjemné posedenia s rodinou a priateľmi počas krásnych slnečných dní. Terasová sedacia súprava je vyrobená z masívneho borovicového dreva, vďaka čomu je robustná a stabilná. Vankúše jej dodávajú dodatočné pohodlie.

Táto záhradná sedacia súprava vám poskytne skvelé miesto na oddychovanie, poobedný spánok či príjemné posedenia s rodinou a priateľmi počas krásnych slnečných dní.

Terasová sedacia súprava je vyrobená z masívneho borovicového dreva, vďaka čomu je robustná a stabilná. Vankúše jej dodávajú dodatočné pohodlie. Môžete ju skombinovať s inými modulárnymi segmentmi a vytvoriť si tak svoje vlastné konfigurácie záhradného posedenia!.

Poznámka

Aby ste predĺžili životnosť vášho vonkajšieho nábytku, odporúčame vám nábytok pravidelne čistiť a nenechávať ho zbytočne vonku bez žiadnej ochrany.

Čistenie : Použite jemný mydlový roztokSkladovanie

Ak je to možné, skladujte na chladnom a suchom mieste v interiéri. Ak je výrobok skladovaný vonku, chráňte ho vodotesným krytom. Po daždi alebo snežení utrite a osušte prebytočnú vodu alebo sneh z rovných povrchov. Dbajte na dostatočnú cirkuláciu vzduchu, aby nedošlo k poškodeniu spôsobenému vlhkosťou.

Vlastnosti

Farba podložky: Sivá
Materiál: Borovicový masív, látka (100% polyester)
Rozmery rohovej sedačky: 63,5 x 63,5 x 62,5 cm (Š x H x V)
Rozmery podnožky/stola: 63,5 x 63,5 x 28,5 cm (Š x H x V)
Rozmery sedáka: 60 x 60 x 5 cm (D x Š x V)
Rozmery vankúša za chrbát: 60 x 32 x 5 cm (D x Š x H)

Doplňujúce informácie

Výrobok je potrebné poskladať.

V balení sa nachádza

2 x Stredová pohovka
1 x Podnožka/stolík
2 x Podložka na sedadlo
2 x Podložka na operadlo

Farbašedá
VýrobcavidaXL
EAN8720286671139
Produktové číslo výrobcu806681