vidaXL 3-dielny set detského stolíka a stoličiek z MDF terénne auto [10406]

SKU
554214
60,85 € 50,71 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Súprava detského nábytku má dizajn terénneho auta. Súprava obsahuje dve stoličky a stolík, ktorý má na hornej časti tabuľu. Súprava upúta pozornosť vašich malých detí a zaručene si ju obľúbia. Táto detská sada stola a stoličiek bola vyrobená z odolného MDF s netoxickým lakovaním.

Táto súprava detského nábytku má dizajn terénneho auta.

Súprava obsahuje dve stoličky a stolík, ktorý má na hornej časti tabuľu. Súprava upúta pozornosť vašich malých detí a zaručene si ju obľúbia. Táto detská sada stola a stoličiek bola vyrobená z odolného MDF s netoxickým lakovaním. Je bezpečná pre deti, ľahko sa čistí a udržiava. Okrem bežného času stráveným čítaním sa dá tento stôl použiť aj na skladanie puzzlí, hranie stolových hier, kreslenie a iné kreatívne činnosti. Taktiež bude skvelo slúžiť aj na podávanie občerstvenia deťom. Súčasťou stola je tiež tabuľa, ktorá deťom umožní precvičiť si svoje zručnosti a objavovať svet. Operadlo stoličky je navrhnuté s poličkou na vytvorenie dodatočného úložného priestoru. Je to perfektná súprava nábytku pre vaše deti na použitie v domácnosti, škole, škôlke a podobne.

Vlastnosti

Farba: Béžová
Materiál: MDF
Rozmery stola: 48 x 48 x 48 cm (D x Š x V)
Rozmery stoličky: 48 x 24 x 48 cm (Š x H x V)
Maximálna nosnosť: 50 kg
Odporúčaný vek: 6-12 rokov

Doplňujúce informácie

Netoxický náter. Vrchná tabuľa na kreslenie. Operadlo stoličky môže fungovať aj ako polica na knihy. Výrobok je potrebné poskladať.

V balení sa nachádza

1 x Stôl
2 x Stolička

Farbabéžová
VýrobcavidaXL
EAN8720286669464
Produktové číslo výrobcu10406