vidaXL 3-dielna detská sada stolíka a stoličiek s dizajnom požiarneho auta [286190]

SKU
528734
83,10 € 69,25 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Detská sada stolíka a stoličiek s dizajnom hasičského auta sa skladá z dvoch stoličiek a stola, ktorý má na hornej časti tabuľu. Sada zaručene upúta detské oči a určite si ho zamilujú. Táto detská sada stola a stoličiek bola vyrobená z odolného MDF a borovicového dreva s netoxickým lakovaním.

Táto detská sada stolíka a stoličiek s dizajnom hasičského auta sa skladá z dvoch stoličiek a stola, ktorý má na hornej časti tabuľu.

Sada zaručene upúta detské oči a určite si ho zamilujú. Táto detská sada stola a stoličiek bola vyrobená z odolného MDF a borovicového dreva s netoxickým lakovaním. Je bezpečná pre deti, ľahko sa čistí a udržiava. Okrem bežného čítania sa dá tento stôl použiť aj na skladanie puzzlí, hranie stolových hier, vykonávanie remeselníckych prác a slúži aj na podávanie občerstvenia. K dispozícii je tiež tabuľa, ktorá deťom umožňuje precvičiť si svoje zručnosti a objavovať svet. Operadlo stoličky je navrhnuté s poličkou na vytvorenie dodatočného úložného priestoru. Je to perfektná sada pre vaše deti na použitie v domácnosti, škole, škôlke a podobne. Táto detská sada stolíka a stoličiek sa jednoducho montuje.

Vlastnosti

Farba: Červená a čierna
Materiál: MDF + borovicové drevo
Rozmery stola: 48 x 48 x 48 cm (D x Š x V)
Rozmery stoličky: 48 x 24 x 48 cm (Š x H x V)
Maximálna nosnosť: 50 kg
Odporúčaný vek: 6-12 rokov

Doplňujúce informácie

Netoxický náter. Vrchná tabuľa na kreslenie. Operadlo stoličky môže fungovať aj ako polica na knihy.

Farbačervená
VýrobcavidaXL
EAN8719883743622
Produktové číslo výrobcu286190