vidaXL 2-miestne opaľovacie lehátko s vankúšom hnedé polyratanové [310234]

SKU
530583
336,70 € 280,58 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Pohodlné 2-miestne lehátko kombinuje štýl a funkčnosť, vďaka čomu bude ideálne na relaxáciu pri bazéne, na balkóne, terase alebo v kempe počas dovolenky alebo voľného času. Toto lehátko je podoprené oceľovým rámom s práškovou povrchovou úpravou, vďaka čomu je stabilné a trvácne pre roky relaxácie.

Naše pohodlné 2-miestne lehátko kombinuje štýl a funkčnosť, vďaka čomu bude ideálne na relaxáciu pri bazéne, na balkóne, terase alebo v kempe počas dovolenky alebo voľného času.

Toto lehátko je podoprené oceľovým rámom s práškovou povrchovou úpravou, vďaka čomu je stabilné a trvácne pre roky relaxácie. Vďaka PE ratanu je odolné a vhodné na každodenné vonkajšie používanie. Ľahko sa čistí vlhkou handričkou. Obe strany sa dajú vytiahnuť nahor a nastaviť do rôznych pozícií pre čo najpohodlnejšie sedenie alebo ležanie. Husto polstrovaný vankúš poskytuje dodatočné pohodlie. Skladacia strecha vás navyše chráni pred slnkom.

Dôležitá poznámka

V prípade dažďa, snehu a mrazov odporúčame súpravu zakrývať, aby sa predĺžila jej životnosť.

Vlastnosti

Farba polyratanu: Hnedá
Farba podložky: Krémovo biela
Materiál: PE ratan, oceľ s práškovou povrchovou úpravou, látka (100% polyester)
Rozmery: 194 x 120,5 x 110 cm (D x Š x V)
Hrúbka podložky: 5 cm

Doplňujúce informácie

Vhodné pre 2 osoby. So sklopnou strechou. Nastaviteľné na oboch stranách pre dokonalé pohodlie . Výrobok je potrebné poskladať.

V balení sa nachádza

1 x Záhradné ležadlo
1 x Podložka

Farbahnedá
VýrobcavidaXL
EAN8720286083284
Produktové číslo výrobcu310234