vidaXL 2-miestna záhradná pohovka s podložkami čierna borovicové drevo [806650]

SKU
551930
174,55 € 145,46 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
2-miestna záhradná sedačka je ideálne miesto, kde si budete môcť oddýchnuť, užívať si pekné počasie alebo si zdriemnuť či posedieť s rodinou a priateľmi. Pohovka na terasu je vyrobená z masívneho borovicového dreva, vďaka čomu je pevná a stabilná. Vankúše jej dodávajú extra pohodlie.

Naša 2-miestna záhradná sedačka je ideálne miesto, kde si budete môcť oddýchnuť, užívať si pekné počasie alebo si zdriemnuť či posedieť s rodinou a priateľmi.

Pohovka na terasu je vyrobená z masívneho borovicového dreva, vďaka čomu je pevná a stabilná. Vankúše jej dodávajú extra pohodlie. Táto záhradná sedačka má navyše modulárnu konštrukciu, čím sa jednoducho premiestňuje, aby sa hodila do každého priestoru. Môžete ju skombinovať s inými modulárnymi segmentmi, ktoré sú k dispozícii v našej ponuke, a vytvoriť si tak svoje vlastné konfigurácie záhradného nábytku!.

Poznámka

Aby ste predĺžili životnosť vášho vonkajšieho nábytku, odporúčame vám nábytok pravidelne čistiť a nenechávať ho zbytočne vonku bez žiadnej ochrany.

Čistenie : Použite jemný mydlový roztokSkladovanie

Ak je to možné, skladujte na chladnom a suchom mieste v interiéri. Ak je výrobok skladovaný vonku, chráňte ho vodotesným krytom. Po daždi alebo snežení utrite a osušte prebytočnú vodu alebo sneh z rovných povrchov. Dbajte na dostatočnú cirkuláciu vzduchu, aby nedošlo k poškodeniu spôsobenému vlhkosťou.

Vlastnosti

Farba: Čierna
Farba podložky: Antracitová
Materiál: Borovicový masív, látka (100% polyester)
Rozmery: 127 x 63,5 x 62,5 cm (Š x H x V)
Rozmery sedáka: 60 x 60 x 5 cm (D x Š x V)
Rozmery vankúša za chrbát/bočného vankúša: 60 x 32 x 5 cm (D x Š x H)

Doplňujúce informácie

Výrobok je potrebné poskladať.

V balení sa nachádza

2 x Rohová pohovka
2 x Podložka na sedadlo
4 x Zadný/bočný vankúš

Farbačierna
VýrobcavidaXL
EAN8720286670828
Produktové číslo výrobcu806650