vidaXL Nástenný vešiak, masívne recyklované drevo, 60x15 cm [244501]

SKU
520183
42,45 € 35,37 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Rustikálny nástenný vešiak bude nielen praktický, ale aj dekoratívny doplnok do vášho domova. Tento nástenný vešiak je vyrobený z masívneho recyklovaného dreva, ktoré má vlastnosti rôznych druhov drevín, ako je napríklad mahagónové, teakové, mangovníkové alebo akáciové drevo.

Tento rustikálny nástenný vešiak bude nielen praktický, ale aj dekoratívny doplnok do vášho domova.

Tento nástenný vešiak je vyrobený z masívneho recyklovaného dreva, ktoré má vlastnosti rôznych druhov drevín, ako je napríklad mahagónové, teakové, mangovníkové alebo akáciové drevo. Môže na sebe vykazovať diery, ktoré vznikli po odstránení klincov alebo skrutiek a ďalšie nedokonalosti, ktoré potvrdzujú autentickosť materiálu. Tieto nedostatky odhaľujú bohatú minulosť a nie sú úmyselne vytvorené. Drevo pochádza z prirodzene padnutých stromov, drevených lodí, drevených domov, atď. Každý kus tohto nábytku je jedinečný a mierne sa odlišuje od ďalších kusov. Znaky opotrebovania a remeselné spracovanie tohoto ručne vyrobeného nástenného vešiaka dodávajú každému kusu jedinečný vzhľad a krásny vintage štýl. Vešiak so šiestimi kolíkmi poskytuje dostatok miesta na zavesenie vašich šálov, kravát, kabátov, tašiek, klobúkov, kľúčov, atď.

Dôležitá poznámka

Každý vešiak má jedinečné farebné odtiene a štruktúru, vďaka čomu je každý kus jedinečný. Dodanie jednotlivých kusov je náhodné.

Vlastnosti

Materiál: Recyklovaný masív
Rozmery: 60 x 15 cm (D x Š)

Doplňujúce informácie

So 6 kolíkmi. Ručná výroba.

Farbahnedá
VýrobcavidaXL
EAN8718475569107
Produktové číslo výrobcu244501