vidaXL Stojan na víno na 16 fliaš, recyklovaný masív [244831]

SKU
521242
195,30 € 162,75 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Drevený stojan na víno v industriálnom štýle je ako stvorený pre všetkých milovníkov vína. Nádherný stojan na víno vnesie do vašej kuchyne, jedálne či obývačky nádych starosvetského šarmu.

Tento drevený stojan na víno v industriálnom štýle je ako stvorený pre všetkých milovníkov vína.

Nádherný stojan na víno vnesie do vašej kuchyne, jedálne či obývačky nádych starosvetského šarmu. Do stojana sa zmestí 16 fliaš a jeho súčasťou sú aj 2 praktické zásuvky na príslušenstvo, a tak poslúži na odkadanie všetkého, čo budete potrebovať na servírovanie chutného vína pre vašich hostí. Barová skrinka je vyrobená z recyklovaného dreva, ktoré je pevné, trvácne a krásne a má podobné vlastnosti ako napríklad tíkové, mangové či akáciové drevo a podobne. Každý kus nábytku je jedinečný a trochu odlišný od ostatných. Známky opotrebovania a viditeľná textúra dreva dodávajú každému kúsku nábytku charakteristický vzhľad a pôsobivý vintage dizajn. Skrinka na víno je kompletne ručne vyrobená a každý krok výrobného procesu sa vykonáva s maximálnou starostlivosťou, či už je to leštenie, natieranie alebo lakovanie. Výrobok je už zostavený, nie je potrebné ho montovať.

Dôležitá poznámka

Farba jednotlivých výrobkov sa môže líšiť, a preto je každý stojan na víno jedinečný; dodanie jednotlivých kusov je náhodné.

Vlastnosti

Materiál: Recyklovaný masív + oceľ s práškovou povrchovou úpravou
Rozmery: 54 x 35 x 80 cm (Š x H x V)
UPOZORNENIE: Aby nedošlo k prevráteniu, je potrebné výrobok používať spolu s príslušenstvom na upevnenie k stene, ktoré sa nachádza v balení

Doplňujúce informácie

Zmestí sa do neho až 16 fliaš. S 2 zásuvkami. Leštený; natieraný a lakovaný povrch. Montáž nie je potrebná.

Farbahnedá
VýrobcavidaXL
EAN8718475568032
Produktové číslo výrobcu244831