vidaXL Stojan na víno na 10 fliaš, recyklovaný masív [243973]

SKU
521231
170,20 € 141,83 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Drevený stojan na víno v starožitnom štýle je ako stvorený pre všetkých milovníkov vína. Elegantný stojan na víno vnesie do vašej kuchyne, jedálne či obývačky nádych vintage šarmu.

Tento drevený stojan na víno v starožitnom štýle je ako stvorený pre všetkých milovníkov vína.

Elegantný stojan na víno vnesie do vašej kuchyne, jedálne či obývačky nádych vintage šarmu. Do stojana sa zmestí 10 fliaš a jeho súčasťou je aj praktická zásuvka na príslušenstvo, a tak poslúži na odkadanie všetkého, čo budete potrebovať na servírovanie chutného vína pre vašich hostí. Stojan na víno je vyrobený z recyklovaného masívu, ktorý je pevný, trvácny a krásny a má podobné vlastnosti ako napríklad tíkové, mangové, akáciové, recyklované, tvrdé drevo a podobne. Každý kus nábytku je jedinečný a trochu odlišný od ostatných. Známky opotrebovania a viditeľná textúra dreva dodávajú každému stojanu na víno charakteristický vzhľad a pôsobivý vintage dizajn. Stojan na víno je ručne vyrobený. Každý krok výrobného procesu sa vykonáva s maximálnou starostlivosťou, či už je to leštenie, natieranie alebo lakovanie.

Dôležitá poznámka

Farba jednotlivých výrobkov sa môže líšiť, a preto je každý stojan na víno jedinečný. Farbu nie je možné si dopredu vybrať.

Vlastnosti

Farba: Rôzne farby
Materiál: Recyklovaný masív
Rozmery: 55 x 30 x 90 cm (D x Š x V)

Doplňujúce informácie

Na 10 fliaš. S 1 zásuvkou. Leštené; natierané a lakované. Ručná výroba. Jednoduchá montáž.

Farbaviacfarebné
VýrobcavidaXL
EAN8718475528487
Produktové číslo výrobcu243973