vidaXL Stojan na víno, masívne recyklované drevo, 55x23x85 cm [244507]

SKU
521238
81,65 € 68,04 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Stojan na víno v starožitnom štýle bude nadčasovým doplnkom do vašej domácnosti a je ideálnou voľbou pre zberateľov vína. Stojan na víno je vyrobený z pevného recyklovaného dreva, ktoré má vlastnosti rôznych druhov drevín ako je mahagónové, teakové, mangovníkové, akáciové, tvrdé drevo, atď.

Tento stojan na víno v starožitnom štýle bude nadčasovým doplnkom do vašej domácnosti a je ideálnou voľbou pre zberateľov vína.

Stojan na víno je vyrobený z pevného recyklovaného dreva, ktoré má vlastnosti rôznych druhov drevín ako je mahagónové, teakové, mangovníkové, akáciové, tvrdé drevo, atď. Stojan môže na sebe vykazovať diery, ktoré vznikli po odstránení klincov alebo skrutiek a ďalšie nedokonalosti, ktoré potvrdzujú jeho jedinečnosť. Tieto nedostatky odhaľujú minulosť stojana a nie sú úmyselne vytvorené. Drevo pochádza z prirodzene padnutých stromov, drevených lodí, drevených domov, atď. Každý kus tohto nábytku je jedinečný a mierne sa odlišuje od ďalších kusov. Znaky opotrebovania a ručná výroba dávajú každému stojanu na víno jedinečný vzhľad a krásny vintage štýl. Každý krok procesu výroby sa vykonáva s maximálnou starostlivosťou. Jeho klasický dizajn upúta v každej miestnosti.

Dôležitá poznámka

Každý stojan na víno má jedinečné farebné odtiene, vďaka čomu je každý kus unikátny. Dodanie jednotlivých kusov je náhodné.

Vlastnosti

Materiál: Recyklovaný masív
Rozmery: 55 x 23 x 85 cm (Š x H x V)

Doplňujúce informácie

Ručná výroba.

Farbahnedá
VýrobcavidaXL
EAN8718475569169
Produktové číslo výrobcu244507