vidaXL Stohovateľné záhradné stoličky 2 ks, oceľ, sivé [42705]

SKU
520297
98,15 € 81,79 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Kovové jedálenské stoličky majú štýlový dizajn v podobe perforovanej sieťoviny a vašej terase, záhrade alebo obývačke dodajú nádych moderného štýlu. Vaši hostia budú obdivovať dizajn týchto stoličiek v modernom industriálnom štýle.

Tieto kovové jedálenské stoličky majú štýlový dizajn v podobe perforovanej sieťoviny a vašej terase, záhrade alebo obývačke dodajú nádych moderného štýlu.

Vaši hostia budú obdivovať dizajn týchto stoličiek v modernom industriálnom štýle. Vysokokvalitná sada stoličiek je vyrobená z robustnej ocele ošetrenej elektroforetickou úpravou a práškovou povrchovou úpravou. Kovové záhradné stoličky sú mimoriadne pevné, trvácne a odolné voči poveternostným vplyvom a hrdzi. Vďaka tejto úprave sa navyše ľahko čistia a udržiavajú. Sieťovinový dizajn im dodáva elegantný vzhľad. Stoličky sa dajú poukladať na seba, aby nezaberali veľa miesta, keď sa nepoužívajú. V balení sa nachádzajú 2 stohovateľné stoličky. Montáž je jednoduchá.

Vlastnosti

Farba: Antracitová
Materiál: Oceľ s elektroforetickým lakovaním a práškovanou povrchovou úpravou
Rozmery: 55 x 61 x 87 cm (Š x H x V)
Šírka sedadla: 40 cm
Hĺbka sedadla: 45 cm
Výška sedadla od zeme: 44 cm
Výška opierok na ruky od zeme: 64 cm
Max. nosnosť: 110 kg

Doplňujúce informácie

Sieťovinový dizajn. Odolnosť voči hrdzi a poveternostným vplyvom. Vhodné do interiéru aj exteriéru. V balení sa nachádzajú 2 stohovateľné stoličky. Jednoduchá montáž.

Farbaantracit
VýrobcavidaXL
EAN8718475503101
Produktové číslo výrobcu42705