vidaXL Stohovateľné jedálenské stoličky 4 ks, tíkový masív [44665]

SKU
521213
275,15 € 229,29 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Drevené stohovateľné jedálenské stoličky s elegantným latkovým dizajnom predstavujú nadčasový doplnok do záhrady, na terasu či do jedálne.

Tieto drevené stohovateľné jedálenské stoličky s elegantným latkovým dizajnom predstavujú nadčasový doplnok do záhrady, na terasu či do jedálne.

Tíkový nábytok je vyhotovený z mimoriadne trvácneho tvrdého tíkového dreva, ktoré bolo umelo vysušené v sušiarni a jeho povrch bol následne jemne obrúsený, aby získal hladký vzhľad. Tíkové drevo sa vyznačuje výnimočnou pevnosťou a odolnosťou voči poveternostným vplyvom, a tak predstavuje jeden z najvhodnejších materiálov na výrobu záhradného nábytku spomedzi všetkých ostatných druhov dreva. Ak si chcete zaobstarať záhradný nábytok, ktorý vám bude slúžiť dlhé roky, tíkové drevo je pre vás ako stvorené. Krásna povrchová úprava drevu dodáva teplý farebný odtieň. Vďaka ergonomicky tvarovanému operadlu a opierkam na ruky sa vám na týchto záhradných stoličkách bude sedieť naozaj pohodlne. Vonkajšie stoličky sa dajú poukladať na seba, aby nezaberali veľa miesta, keď sa nepoužívajú. V balení sa nachádzajú 4 stohovateľné jedálenské stoličky. Stoličky je potrebné zmontovať.

Vlastnosti

Materiál: Jemne brúsené tvrdé tíkové drevo s povrchovou úpravou na báze vody
Rozmery: 62 x 56,5 x 94 cm (Š x H x V)
Šírka sedadla: 47 cm
Hĺbka sedadla: 45,5 cm
Výška sedadla od zeme: 45 cm
Výška opierok na ruky od zeme: 64 cm

Doplňujúce informácie

Vhodné do exteriéru aj interiéru. Balenie obsahuje 4 stohovateľné jedálenské stoličky.

Farbahnedá
VýrobcavidaXL
EAN8718475707950
Produktové číslo výrobcu44665