vidaXL Skladacie plážové podložky 2 ks, oceľ a látka, čierne [44328]

SKU
521351
47,25 € 39,37 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Sada plážových ležadiel pozostáva z 2 skladacích plážových podložiek s operadlom a predstavuje ideálneho spoločníka na pláž, na stanovačku, ale aj na terasu a podobne. Obidve ležadlá pozostávajú z vysokokvalitného oceľového rámu a látkových podložiek.

Táto sada plážových ležadiel pozostáva z 2 skladacích plážových podložiek s operadlom a predstavuje ideálneho spoločníka na pláž, na stanovačku, ale aj na terasu a podobne.

Obidve ležadlá pozostávajú z vysokokvalitného oceľového rámu a látkových podložiek. Na plážových ležadlách nájdete aj praktické vrecko, kde si môžete odložiť časopisy či iné potreby. Nastaviteľné operadlo so zabudovanou opierkou hlavy vám poskytne dokonalé pohodlie počas popoludňajšej siesty. Ležadlo sa dá úhľadne poskladať a jednoducho preniesť či odložiť. V balení sa nachádzajú 2 skladacie plážové podložky.

Vlastnosti

Farba: Čierna
Materiál: Oceľ s práškovou povrchovou úpravou a látka
Rozmery (rozloženej podložky): 160 x 53 x 47 cm (D x Š x V)
Rozmery (zloženej podložky): 56 x 52 x 8 cm (D x Š x V)
Tkanina: Polyester: 100%

Doplňujúce informácie

S opierkou hlavy pre väčšie pohodlie. S praktickým vreckom na odkladanie časopisov atď.. Dá sa úhľadne poskladať a jednoducho preniesť či odložiť. V balení sa nachádzajú 2 skladacie plážové podložky.

Farbačierna
VýrobcavidaXL
EAN8718475621256
Produktové číslo výrobcu44328