vidaXL Sklápacie záhradné stoličky 2 ks, tíkový masív [43029]

SKU
521193
166,50 € 138,75 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Sada štýlových záhradných stoličiek z tíkového dreva sa zaručene stane skvelým doplnkom do vašej záhrady alebo na terasu. Poskytne vám ideálne miesto na príjemné posedenia s rodinou a priateľmi počas krásnych slnečných dní. Skladacia polohovateľná stolička má klasický dizajn.

Táto sada štýlových záhradných stoličiek z tíkového dreva sa zaručene stane skvelým doplnkom do vašej záhrady alebo na terasu.

Poskytne vám ideálne miesto na príjemné posedenia s rodinou a priateľmi počas krásnych slnečných dní. Skladacia polohovateľná stolička má klasický dizajn. Tíkový nábytok je vyhotovený z mimoriadne trvácneho tvrdého tíkového dreva, ktoré bolo umelo vysušené v sušiarni a jeho povrch bol následne jemne obrúsený, aby získal hladký vzhľad. Tíkové drevo sa vyznačuje výnimočnou pevnosťou a odolnosťou voči poveternostným vplyvom, a tak predstavuje jeden z najvhodnejších materiálov na výrobu záhradného nábytku spomedzi všetkých ostatných druhov dreva. Ak si chcete zaobstarať záhradný nábytok, ktorý vám bude slúžiť dlhé roky, tíkové drevo je pre vás ako stvorené. Operadlo stoličky sa dá sklopiť do 7 polôh, aby ste si vždy mohli nájsť čo najpohodlnejšiu polohu. Je ľahká, a tak ju môžete jednoducho premiestňovať. Stolička sa dá poskladať, aby nezaberala veľa miesta, keď sa nepoužíva. V balení sa nachádzajú 2 skladacie záhradné stoličky.

Vlastnosti

Materiál: Jemne brúsené tvrdé tíkové drevo s povrchovou úpravou na báze vody
Rozmery: 57 x 71,5 x 109 cm (Š x H x V)
Šírka sedadla: 47,5 cm
Hĺbka sedadla: 40 cm
Výška sedadla od zeme: 45 cm
Výška opierok na ruky od zeme: 64 cm

Doplňujúce informácie

7 úrovní polohovania. V balení sa nachádzajú 2 skladacie stoličky.

Farbahnedá
VýrobcavidaXL
EAN8718475559030
Produktové číslo výrobcu43029