vidaXL Paraván, recyklovaný masív 170 cm [246411]

SKU
33049
259,00 € 215,83 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Drevený paraván vám poskytne ideálny spôsob, ako si v izbe vytvoriť súkromie alebo ju rozdeliť na dve časti. Predstavuje nielen praktický, ale aj dekoratívny doplnok do spálne, obývačky či do kancelárie.

Tento drevený paraván vám poskytne ideálny spôsob, ako si v izbe vytvoriť súkromie alebo ju rozdeliť na dve časti.

Predstavuje nielen praktický, ale aj dekoratívny doplnok do spálne, obývačky či do kancelárie. Zástena je vyrobená z recyklovaného masívu, ktorý pochádza z trámov, podláh a nosníkov zo starých zbúraných stavieb a pozostáva z rôznych typov dreva, ako napríklad borovicového, tíkového, bukového, dubového, cédrového, mangového či akáciového dreva. Recyklované drevo sa vyznačuje všetkými vlastnosťami týchto typov dreva. Je staré, zvetrané a usušené, a preto sa nezmršťuje ani neohýba. Každý krok procesu výroby sa uskutočňuje s maximálnou starostlivosťou, či už je to spracovanie už použitého dreva do nového výrobku, leštenie, natieranie alebo lakovanie. Výrobok je už zostavený, nie je potrebné ho montovať.

Dôležitá poznámka

Každý výrobok má inú farbu a textúru, a preto je každý kus nábytku jedinečný a trochu odlišný od ostatných; farbu nie je možné si dopredu vybrať.

Vlastnosti

Materiál: Recyklovaný masív
Rozmery (každý panel): 40 x 170 cm (Š x V)
Hrúbka: 2,5 cm

Doplňujúce informácie

So 4 panelmi. Leštený; natieraný a lakovaný povrch.

Farbaviacfarebné
VýrobcavidaXL
EAN8718475611585
Produktové číslo výrobcu246411