vidaXL Záhradné ležadlo, akáciový masív [42592]

SKU
519357
182,70 € 152,25 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Klasické záhradné ležadlo má atraktívny latkový dizajn a vnesie do vašej záhrady, na terasu, k bazénu či do iných vonkajších priestorov nádych rustikálnej atmosféry.

Toto klasické záhradné ležadlo má atraktívny latkový dizajn a vnesie do vašej záhrady, na terasu, k bazénu či do iných vonkajších priestorov nádych rustikálnej atmosféry.

Záhradná posteľ je vyrobená z trvácneho akáciového masívu, ktorý bol ošetrený prírodným olejovým náterom a ktorý sa vyznačuje vynikajúcou odolnosťou voči poveternostným vplyvom. Záhradné ležadlo je preto mimoriadne vhodné do exteriéru. Je vybavené 2 kolieskami, takže sa dá jednoducho premiestniť. Leňoška ponúka aj praktický vysúvací stolík, na ktorý si môžete položiť telefón, slnečné okuliare, nápoje či iné drobnosti. Operadlo sa dá nastaviť do 5 polôh, od úplne zvislej až po úplne vodorovnú. Nastaviteľná je aj opierka na nohy. Sedadlo a operadlo tvorené latkami poskytujú potrebnú oporu a optimálny komfort pri sedení a ruky si môžete položiť na dve opierky. Oddýchnite si na tomto krásnom záhradnom ležadle!.

Vlastnosti

Materiál: Akáciový masív s prírodným olejovým náterom
Rozmery: 200 x 68 x 30-83 cm (D x Š x V)
Rozmery vysúvacieho stolíka: 31 x 27 cm (D x Š)

Doplňujúce informácie

Jednoducho sa prenáša vďaka kolieskam. S pozinkovanými súčiastkami. Nastaviteľné operadlo a opierka na nohy.

Farbahnedá
VýrobcavidaXL
EAN8718475501978
Produktové číslo výrobcu42592