vidaXL Kreslo v tvare motýľa, čierno biele, pravá kozia koža [246390]

SKU
520017
98,25 € 81,87 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Vintage kreslo v tvare motýľa je vyrobené z pravej kozej kože a je tvarované tak, aby vám poskytlo dokonalú relaxáciu po náročnom dni. Jeho ikonický dizajn v tvare motýľa je veľmi populárny a bude sa hodiť do akéhokoľvek interiéru.

Naše vintage kreslo v tvare motýľa je vyrobené z pravej kozej kože a je tvarované tak, aby vám poskytlo dokonalú relaxáciu po náročnom dni.

Jeho ikonický dizajn v tvare motýľa je veľmi populárny a bude sa hodiť do akéhokoľvek interiéru. Klasické kreslo v tvare motýľa má poťah z pravej kože s vlasom a pozostáva z mierne zaobleného operadla a sedadla, ktoré vášmu telu zabezpečia dostatočnú oporu a zároveň sa postarajú o optimálny komfort pri sedení. Trvácne retro kreslo v tvare motýľa je kompletne ručne vyrobené z pravej kozej kože. Všetky štyri rohy sú obalené pravou kožou. Oceľový rám s práškovou povrchovou úpravou zaisťuje stabilitu a dlhú životnosť výrobku. Kreslo je ľahké a pohodlné. Montáž je jednoduchá.

Dôležitá poznámka

Farba a vzor kozej kože sa u jednotlivých výrobkov môže líšiť, a preto je každý kus jedinečný; dodanie jednotlivých kusov je náhodné.

Vlastnosti

Farba: Čierna a biela
Materiál: Poťah z pravej kozej kože + oceľový rám s práškovou povrchovou úpravou
Rozmery: 74 x 66 x 90 cm (Š x H x V)
Šírka sedadla: 59 cm
Hĺbka sedadla: 66 cm
Výška sedadla od zeme: 53 cm
Tkanina: Koža: 100%

Doplňujúce informácie

100% ručná výroba. Jednoduchá montáž.

Farbačierna
VýrobcavidaXL
EAN8718475603207
Produktové číslo výrobcu246390