vidaXL Králikáreň, borovicový a jedľový masív 310x70x87 cm [170642]

SKU
520121
149,40 € 124,50 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Kvalitná dvojposchodová králikáreň poskytuje priestranný a útulný prístrešok pre malé zvieratá, najmä králiky. Má naozaj všetranné použitie, pretože predstavuje vhodné miesto na hru a výcvik, no zároveň v nej budú vaše zvieratá v bezpečí.

Táto kvalitná dvojposchodová králikáreň poskytuje priestranný a útulný prístrešok pre malé zvieratá, najmä králiky.

Má naozaj všetranné použitie, pretože predstavuje vhodné miesto na hru a výcvik, no zároveň v nej budú vaše zvieratá v bezpečí. V králikárni je dostatok priestoru na pohyb a pevné pletivo zo železných drôtov sa postará o to, aby nedochádzalo k nehodám a nežiaducemu správaniu. Konštrukcia zo železného drôteného pletiva vám navyše umožní zvieratá kedykoľvek skontrolovať a vaši domáci miláčikovia zas budú môcť dýchať čerstvý vzduch. Králikáreň má rám z vysokokvalitného dreva, takže je skutočne pevná, bezpečná a vydrží vám celé roky. Zelená strieška zvieratá ochráni pred dažďom a pohodlný koterec poskytuje príjemné miesto na spanie. Z prízemia vedie rebrík, po ktorom sa dá ľahko vyliezť na poschodie. Vďaka vyťahovaciemu dnu sa klietka dá bez problémov vyčistiť. Dvierka sa ľahko zatvárajú a dajú sa uzamknúť zasunutím západky. Drevená králikáreň sa jednoducho montuje.

Vlastnosti

Materiál: Rám z borovicového/jedľového masívu, sieťovina zo železného drôtu s práškovou povrchovou úpravou, preglejka
Celkové rozmery: 310 x 70 x 87 cm (D x Š x V)

Doplňujúce informácie

Priestranná plocha. Strecha pokrytá vodovzdornou látkou (100% polyester). S protišmykovou rampou pre jednoduchý prístup. Vyťahovacie dno pre jednoduchú údržbu. Odolnosť voči poveternostným vplyvom. Vhodné pre králiky.

Farbahnedá
VýrobcavidaXL
EAN8718475721246
Produktové číslo výrobcu170642