vidaXL Barové stoličky Gavin 2 ks, mangový masív [247837]

SKU
521026
118,00 € 98,33 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Retro barová stolička s ikonickým dizajnom Gavin je vyrobená z mangového masívu a predstavuje skvelý doplnok do interiéru. Táto vintage barová stolička je vyrobená z mangového masívu, tvrdého dreva s bohatou textúrou.

Táto retro barová stolička s ikonickým dizajnom Gavin je vyrobená z mangového masívu a predstavuje skvelý doplnok do interiéru.

Táto vintage barová stolička je vyrobená z mangového masívu, tvrdého dreva s bohatou textúrou. Surové mangové drevo je dostatočne pevné na to, aby unieslo aj značnú váhu, no zároveň odoláva každodennému opotrebovaniu. Barová stolička je preto mimoriadne stabilná, trvácna a pôsobivá. Stolička je kvalitne remeselne opracovaná a každý krok výrobného procesu sa vykonáva s najväčšou starostlivosťou, či už je to leštenie alebo lakovanie. Barová stolička Gavin je kompletne ručne vyrobená a vďaka rafinovanej textúre dreva je každý kus nábytku výnimočný a trochu odlišný od ostatných. Železo s práškovou povrchovou úpravou prináša potrebnú pevnosť a stoličke zároveň dodáva industriálny vzhľad. V balení sa nachádzajú 2 barové stoličky Gavin.

Vlastnosti

Farba: Hnedá a čierna
Materiál: Mangový masív a železo s práškovou povrchovou úpravou
Rozmery: 45 x 40 x 62 cm (Š x H x V)
Povrch: Leštený a lakovaný

Doplňujúce informácie

V balení sa nachádzajú 2 barové stoličky Gavin.

Farbahnedá
VýrobcavidaXL
EAN8719883550190
Produktové číslo výrobcu247837