vidaXL 9-dielna záhradná jedálenská súprava s vankúšmi polyratanová [42912]

SKU
519489
971,10 € 809,25 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Ratanová jedálenská súprava s elegantným dizajnom pozostáva zo stola, 8 stoličiek a 8 odnímateľných podložiek na sedadlo.

Táto ratanová jedálenská súprava s elegantným dizajnom pozostáva zo stola, 8 stoličiek a 8 odnímateľných podložiek na sedadlo.

Tento ratanový nábytok sa určite stane pútavým doplnkom vašej záhrady alebo terasy!Stôl a stoličky s oceľovým rámom s práškovou povrchovou úpravou a hliníkovými nohami sú veľmi pevné a stabilné. Zároveň je tento nábytok ľahký, a tak ho môžete preniesť, kam potrebujete. Jedálenská súprava je vyrobená z PE ratanu, ktorý je vodeodolný a odolný voči poveternostným vplyvom, a tak sa dá bez problémov očistiť. Opierky na ruky a doska stola sú vyrobené z akáciového dreva. Ide o tvrdé tropické drevo, ktoré sa vyznačuje svojou odolnosťou voči poveternostným vplyvom. Hrubé, mäkké podložky na sedadlá sú vyrobené z vodovzdorného polyesteru a vyplnené molitanom, vďaka čomu sú veľmi pohodlné. Poťahy na zips sa dajú zvliecť a oprať. Balenie obsahuje 1 stôl s doskou z akáciového dreva, 8 ratanových stoličiek a 8 odnímateľných sedákov.

Poznámka

Počas dažďa, snehu a mrazov odporúčame súpravu zakrývať.

Vlastnosti

Farba: Čierna
Farba podložky: Krémovo biela
Farba dosky stola: Masív
Materiál: Oceľový rám s práškovou povrchovou úpravou + hliníkové nohy + doska stola a opierky na ruky z akáciového dreva
Materiál podložky: 100% polyester
Rozmery stola: 190 x 90 x 75 cm (D x Š x V)
Rozmery stoličky: 60 x 59 x 88 cm (Š x H x V)
Šírka sedadla: 47 cm
Hĺbka sedadla: 45 cm
Výška sedadla od zeme: 44 cm
Výška opierok na ruky od zeme: 67 cm
Hrúbka podložky: 5 cm
Balenie obsahuje: 1 stôl s doskou z akáciového dreva, 8 ratanových stoličiek a 8 sedákov

Doplňujúce informácie

Jednoduchá montáž.

Farbačierna
VýrobcavidaXL
EAN8718475505020
Produktové číslo výrobcu42912