vidaXL Plisovaná roleta bílá C04 [131308]

SKU
517966
36,15 € 30,12 €
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Plisovaná roleta je vhodná na okenné systémy Velux, dokáže spoľahlivo filtrovať svetlo a zároveň vám poskytne požadované súkromie. Roleta dá sa sťahovať a vyťahovať zdola aj zhora, takže si ju budete môcť vždy prispôsobiť podľa potreby a situácie.

Táto plisovaná roleta je vhodná na okenné systémy Velux, dokáže spoľahlivo filtrovať svetlo a zároveň vám poskytne požadované súkromie.

Roleta dá sa sťahovať a vyťahovať zdola aj zhora, takže si ju budete môcť vždy prispôsobiť podľa potreby a situácie. Veľmi kvalitná polyesterová tkanina sa vyznačuje odolnosťou voči UV žiareniu, vďaka čomu roleta časom nevybledne. Plisovaný dizajn pripomína vlnky, aké na morskej hladine vytvára jemný vánok, a vnesie moderný nádych do každého interiéru. Dá sa jednoducho upevniť pomocou montážneho príslušenstva, ktoré je šúčasťou balenia. Upozorňujeme, že kódové označenie rozmerov produktu by sa malo zhodovať s kódovým označením vášho okna Velux. (Berte, prosím, do úvahy, že položky s kódmi, v ktorých sa nachádza písmeno `K`, ako napríklad `CK02`, momentálne nie sú v našej kolekcii dostupné). Kde nájdete kódové označenie okna Velux? Nachádza sa vo vrchnej časti vášho okna. Pozrite si, prosím, obrázok s údajmi o veľkostiach.

Vlastnosti

Farba: Biela
Kód rozmerov Velux: C04
Materiál: Látka odolná voči UV žiareniu + hliníkový rám
Starostlivosť a čistenie: Utierajte vlhkou handričkou
Tkanina: Polyester: 100%

Doplňujúce informácie

Jednoduchá montáž pomocou montážnych súčiastok, ktoré sa nachádzajú v balení.

Farbabiela
VýrobcavidaXL
EAN8718475962762
Produktové číslo výrobcu131308